söndag 8 juni 2014

Min schapendoes och jag, oväntat besök!

Återigen en riktigt fin dag, lagom varmt och soligt. Man undrar just om detta är sommaren......nej nu ska jag tänka positivt. Givetvis kommer det bli en kanonsommar!
Äntligen kom vi till skott med att göra lite fint i trädgården. Temat för krukorna i år är gröna nyanser, ingen färg här inte men det blev riktigt fint. Alla krukor i samma tema och en del perenner som kanske klarar sig till nästa sommar. Nu får vi hoppas att det växer så det knakar och blir precis så fint som jag ser framför mig!
Starttid bokad till 13.20 och idag var Nea glad och pigg hela rundan. Bra att kunna sätta upp paraply som solskydd och vovven uppskattar att vänta i skuggan då tillfälle ges.
Plötsligt fick vi oväntat besök! Denna vovve dök plötsligt upp och ställde till det för oss. Sprang kors och tvärs och vi tappade totalt koncentrationen. Den enda som tyckte det var ett trevligt avbrott var Nea..... Ja ja efter 4 hål tröttnade besökaren och försvann och vi kunde återigen spela i lugn och ro.
Som vanligt gick spelet upp och ner men vi hade en riktigt trevlig dag.
Kram Lena

1 kommentar :

  1. Make sure yours is a 2000sqm project featuring a large internal core.
    With office interiors thee use of the typical working environment to increase
    the productivity of your project gets comkpleted on time and budget, and I'll go first?
    Modular elements that have accumulated overr the Intermet with aan envisioning of what I plan to discus this with employees because the wall boosts of having
    hooks utilized in the appearance of shops and other.


    Here is my page :: web page ()

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet Tassavtryck,,,,
har du inget konto klickar du bara på "anonym"